1Mitä arviointikäynnillä tarkoitetaan?

Kotisiivoustyön ammattilainen tulee veloituksetta kotiisi. Käynnillä arvioidaan kotisi siivoamiseen ja sen tarkkaan hintaan vaikuttavia seikkoja, kuten siivoukseen tarvittavaa aikaa, siivousvälineitä ja -aineita sekä muita toiveita ja erityistarpeita. Näin varmistamme, että et maksa turhasta ja saat juuri sinun kotiisi parhaimman palvelun.

2Mitä siivouskäynti sisältää?

Arvioinnin yhteydessä sovitaan siivouspalvelun sisällöstä. Perussiivouksemme sisältö sekä tarjoamamme lisäpalvelut löytyvät täältä.

3Miten valitsette työntekijänne? Voinko itse valita siivoojan?

Rekrytointiprosessin aikana tarkastamme siivoojan suositukset ja työkokemuksen sekä perehdytämme hänet tehtävään. Perehdytysvaiheessa esimies ja kollegat varmistavat, että siivoojalla on riittävästi osaamista. Seuraamme jatkuvasti asiakkaittemme tyytyväisyyttä.

Asiakkaalle nimetään aina oma luottosiivooja. Valinta tehdään arviointikäynnillä esiin tulleiden tarpeiden ja toiveiden perusteella. Siivooja voidaan tarvittaessa vaihtaa.

4Mitä minun pitää tehdä ennen siivoojan tuloa?

Mikäli mahdollista, siirrä irtotavarat pois lattialta ja pöydiltä. Tämä nopeuttaa itse siivoamista, kun aikaa ei mene tavaroiden järjestelyyn. Jos siivous tehdään kodistasi löytyvillä välineillä, toivomme, että siivousvälineet ovat puhtaat ennen siivoojan tuloa.

5Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Ilman muuta. Toivoisimme kuitenkin, että siivooja saa työrauhan.

6Tuoko siivooja omat välineet?

Siivoamme yleensä kodista löytyvillä siivousvälineillä ja puhdistusaineilla. Käymme siivousvälineet läpi arviointikäynnillä. Autamme mielellämme siivousvälineiden ja puhdistusaineiden valintaan liittyvissä kysymyksissä. Niitä on mahdollista hankkia myös meidän kauttamme. Lataa tästä suosittelemamme siivousvälineet ja puhdistusaineet -lista.

7Mitä siivous maksaa?

Voimassa oleva hinnastomme löytyy täältä.

8Miten voin hyödyntää kotitalousvähennyksen?

Voit hyödyntää siivouspalveluiden hinnasta 40 prosenttia verotuksessa (100€ omavastuu). Vuonna 2020 vähennys on enintään 2250€/henkilö.
Lisätietoja löydät täältä. Lähetämme vuosittain kotitalousvähennyksen hakemista varten ostoista yhteenvedon.

9Milloin olen oikeutettu saamaan palvelua arvonlisäverottomasti?

Jos toimintakyky kotona selviämiseksi on heikentynyt eli ei pysty itse siivoamaan, on oikeutettu saamaan palvelua arvonlisäverottomasti. Olemme rekisteröityneet alv 0% tuottajaksi ja meillä on omavalvontasuunnitelma (Lataa PDF tästä) eli olemme oikeutettuja tarjoamaan palveluita arvonlisäverottomasti.

Ennen palvelun aloittamista asiakkaallemme tehdään kirjallinen palvelusopimus ja palvelusuunnitelma, jossa perustellaan syy arvonlisäverottoman palvelun antamiseen. Myös arvonlisäverottomista palveluista voi saada kotitalousvähennyksen.

10Miten toimin, jos siivous tulee siirtää tai peruuttaa?

Jos haluat peruuttaa tai siirtää siivouskäynnin, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Muutoksista on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

Tutustu mitä Kotisiivous Päiväkummun siivousohjelma kattaa.


Lataa siivousohjelma, PDF