1Kenelle siivoustyö sopii?

Kotisiivoojan työ sopii itsenäisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle järjestelmälliselle ja tarkalle henkilölle. Työpäivät ovat vaihtelevia ja kaikki kodit ovat erilaisia.

2Millainen on työaika?

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työaika on pääosin 8-17 välillä. Ilta- ja viikonlopputyötä voimme tarjota välillä. Osa-aikaiset työntekijämme voivat itse vaikuttaa työn määrään ja työaikoihin.

3Miten siivoojan palkka muodostuu?

Palkkaus on kilpailukykyinen ja kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Palkkaus on sovittavissa kokemuksen mukaan. Korvaamme myös asiakkaiden väliseen siirtymiseen kuluvaa aikaa.

4Työskentelenkö yksin vai työparin kanssa?

Voit työskennellä joko itsenäisesti tai työparin kanssa.

5Miten asiakkaiden välillä liikutaan?

Ajokortilliset työntekijämme kulkevat yrityksemme laadukkailla Toyota Yariksilla tai omilla autoilla, joiden käytöstä maksamme verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ajokortittomat työntekijämme kulkevat joko ajokortillisen työparin mukana tai julkisilla. Maksamme pienen matkakulukorvauksen julkisilla liikkuville.

6Millä alueella asiakkaat sijaitsevat?

Asiakkaamme asuvat Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Työpäivien suunnittelussa pyrimme huomioimaan lyhyet siirtymävälit sekä työntekijän asuinpaikan sijainnin.

7Miten pidätte huolta työntekijöiden työhyvinvoinnista?

Saat vaikuttaa työhösi kertomalla omista toiveistasi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden käyttää toimitalossamme olevaa kuntosalia sekä uima-allas- ja saunatiloja. Pidämme viikoittain yhteisen palaverin. Järjestämme yhteisiä TYKY-päiviä, pikkujoulut ja muita yhteisiä hetkiä. Yrityksemme työntekijät saavat halutessaan käyttöönsä Parempi Vire -applikaation ja halukkaat saavat osallistua keväisin Naisten Kympille.

8Miten lomat määräytyvät?

Lomat määräytyvät työehtosopimuksen mukaisesti ja pyrimme aina ottamaan huomioon työntekijöiden toiveet lomien suunnittelussa.

9Millainen työterveyshuolto on?

Tarjoamme lakisääteiset työterveyshuollon palvelut Lääkärikeskus Aavassa.

10Muuta kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä siivouksen palvelupäällikköömme Jaanaan soittamalla numeroon 046 920 1083 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jaana.vaananen@kotisiivouspaivakumpu.fi.